Näin osuvasti on Anna-kummityttö kirjoittanut Intosta:

Into on saksanseisoja. Se on syntynyt 25.1.2005. Sen turkki on muuten ruskea, mutta sen hännässä, hännän ympärillä ja takajaloissa on valkoista. Saksanseisojilla on pentuna jonkin verran valkoista, mutta se vähenee vanhentuessa. Innon omistavat kummini Minna ja Juha.

Innon lempiruoka on liha. Jos sitä laittaa koirannappuloiden sekaan, se pitää paloitella hyvin pieneksi, ettei Into syö pelkkää lihaa. Into on koulutettu metsästyskoiraksi, ja Into pitää metsästyksestä. Se menee seisontaan, jos se huomaa tai haistaa linnun. Sitten sen pitää olla hiirenhiljaa, kun metsästäjä tähtää. Jos laukaus osuu, Into pääsee hakemaan lintua maasta.

Intoa täytyy ulkoiluttaa usein, koska se tarvitsee likuntaa. Sen lenkille viejän vain pitää olla kärsivällinen, koska välillä se pysähtyy haistelemaan jokaisen puun runkoa. Lisäksi joskus sille pitää lenkillä karjua, että sen saa tottelemaan.

Into on luonteeltaan kovapäinen, mutta tottelevainen. Se on myös välillä melkein jopa jästipää. Se rakastaa ruokaa. Into on aika vanha, mutta utelias.

Innon isä on Tito. Se jouduttiin lopettamaan samasta syystä, kuin Innon poika Avec. Niillä kummallakin meni jalka huonoon kuntoon, niin etteivät ne pystyneet kunnolla kävelemään. Innolla on nyt kaverina toinen saksanseisoja Pelle.

Aika tyhjentävää tekstiä, ei siis mitään lisättävää! :D