Olipas lysti viikonloppu emännällä ja Pellellä. Ajelivat nimittäin Hauholle fasaanijahtiin - seuranaan muutama UKH:n naisihminen koirineen. Hyvin mahtui kuusi naista ja 8 koiraa saman katon alle.

Ilmat suosivat molempina päivinä. Mikäpä siellä oli käyskennellä pellolla auringonpaisteessa mukavassa seurassa. Viikonlopun aikana nähtiin ja koettiin monenmoista: Kapu siirtyi ensimmäisten tiputusten myötä metsästyskoirien onnelliseen kastiin. Turkka puolestaan esitteli taitojaan pennunomistajaehdokkaalle - kaupat saatiin klousattua riistatyön päätteeksi! Kaapolla on edelleen parempi vainu kuin emännällään - Kaapo ei epäilyistä huolimatta unelmoi hajujen perään, vaan seisoo ainoastaan eläville linnuille :). Tsägä unohti pellolla kiukkuisen vanhan piiaan roolinsa ja löysi lintuja iloisella temperamentisella haullaan. Fargon kokemuksella saaatiin jahdattua ne viimeisetkin puskaan piiloutuneet sunnuntain päätteeksi. 

Entäs Pelle - no pentu vietti puolivuotissynttäreitään ja aloitti lauantaina päivän seisomalla vitivalkoisen fasaanin. Niin koira kuin emäntäkin näkivät tuollaisen ihmeen ensimmäistä kertaa!

Emännän molempia hauiksia kolottaa: vasenta sikainfluenssapiikin ja oikeaa Beretan tukin jäljiltä. Aina ei näköjään nosto osunut kohdalleen - onneksi sentään muutaman kerran onnistikin.

 

... för att hitta valpen... någonstans här borde den vara...

... men här är han - har funnits en fasan...