Olipahan ikimuistoinen päivä. Emäntä oli ilmoittanut Inton Kotkan kokeisiin.Emännän odotukset olivat nollassa: yhtään lintutilannetta ei saatu koko viikon aikana, vaikka yritystä oli.. Emännän itseluottamus olis tarvinnut muutaman tiedotuksen - pudotuksista puhumattakaan... Kaiken kukkuraksi Forecan sääennustus näytti maan korkeimpia sademääriä just kyseiselle maan kolkalle! Isäntä jaksoi valaa uskoa: "Into on nyt iskussa - jos saat sen pidettyä käsissä, homma on bueno ...".

Menomatka kadotti ylimääräiset paineet ja todisti laulunsanat todeksi: "Vastaantulijoiden kaistalla on vi***maista luistella...". Kaatosateen seurauksena Porvoon ja Loviisan välisellä moottoritiellä emäntä pääsi kokeilemaan, mltä vesiliirto tuntuu... Mieluummin kuskina, kuin ainoana matkustajana jatkossa, kiitos! Betonikaiteestahan siinä otettiin tuntumaa, mutta loppuviimein päästiin aika vähällä: rengas ja etulokari uusiksi! Emännän koepaineet poistuvat siltä seisomalta - ihan kivaa oli yleensä päästä terveenä kokeeseen!

Ja siitä kokeesta puheen ollen: Into toimi kuin kone: neljä riistätyötä: 3 fasuille ja yksi kurpalle, 2 oma-aloitteista tiedotusta, 2 pudotusta... VOI 1 ja 86 pistettä! Tervemenoa Riistakoiraan Into ja isäntä!