Näin runoili ylituomari Silvennoinen Intosta tänään Kärkölän kokeissa:

"Haku sopivan itsenäistä, yläpäistä ja hyvävauhtista sekä riistallepyrkivää ja riistalle johtavaa. 2 tiedotusta pillillä. Ilmentää selvästi, vie hätäisesti, mutta maastoon sopien ja yhteyttä pitäen. Paimentaa linnut ja varmistaa ennen seisontaa. Seisonnat kiinteät ja vakuuttavat. Varmistaa aina lintujen paikat ennen etenemisestä. Nostot hyviä ja lintujen lähtiessä koira aina rauhallinen. Halukkaat pehmeät noudot. Varmaa VOI-luokan työskentelyä.Onnittelut"      VOI1 84p

Kyllä oli isäntäkin yhtä hymyä. Vissiin Mäntsälän kennel- ja metsästysseuran jaettu mestaruus maistuu hyvältä. Mainittakoon, että tätä haluttua ja arvostettua titteliä uskaltautui tavoittelemaan kokonaista kaksi mäntsäläistä koirakkoa :). Ja kaiken kukkuraksi Kide ja Helkiön Teemukin keräsivät kasaan prikulleen saman pistemäärän!

Inton muutaman viikon kestänyt taantuma on siis taakse jäänyttä elämää. Tänään tiedotukset toimivat taas moitteettomasti. Into on lappanut kiitettävästi metillä elokuun lopusta alkaen. Kunto on kyllä rautainen, mutta olisko sitten kuitenkin niin, että ei Into sittenkään mikään kone ole. Tai masiina meinas ainakin välillä yskiä hetken. Pari viikkoa totaalilepoa kotona vilttiketjussa ja taas kulkee... Aprikos - tämähän on se huippu-urheilijoiden mantra: lepo on parasta lääkettä.