On ollut vähän paineita saada Pellelle näyttelytulos, jotta poika pääsis kokeilemaan avoimenkin luokan vesityökoetta. Näin jälkikäteen ajateltuna olis tietenki voinu viedä koiransa näyttelyyn jo keväällä... No, homman piti hoitua heinäkuun puolivälissä Hauholla... Vaan eipä tullutkaan uimalippua, kun emäntä vei kehään ontuvan koiran - tuloksena EVA (ei voi arvostella).

Meinas tulomatkalla tulos vetää emännän hiljaseksi ja mietteliääksi: miksikähän se ontuu? Mitenkä ei ole mitään huomattu? Tottuukohan sitä oman koiransa tietyntyyppiseen liikkumiseen? Arjen koittaessa eläinlääkäri löysi vian - takatassussa märkivä haava! Itse asiassa aika helpottava tieto! Antibiootit ja suihkuttelut kehiin, ja katse kohti uusia pettymyksiä :D.

Lauantaiaamuna kesken UKH:n naisten marjastusviikonlopun emäntä lähti Pellen kanssa uudelle uimalipunmetsästysreissulle Mikkeliin. Tällä kertaa paluumatkalla tunnelma oli aavistuksen toinen: olihan plakkarissa ERI1, PU1, SERT, VSP. Eiköhän tuolla uimalippu jo irtoa :).