Taas on yksi uusi sukulainen "erehtynyt" tekemään päätöksen lyhytkarvaisen saksanseisojan hankinnasta. Ilmeisesti suvun varoittava esimerkki tässä lähellä ei ole ollut riittävä...

Kiimingin kämppään muuttaa kuukauden päästä uusi parketintuho Kiirunasta eli kyseessä on Inton exän, Ensliga Skogens Grynetin poika nykyisestä suhteesta. Isän suonissa virtaa ymmärtääkseni norjalaista verta. Sanna oli käynyt tsekkaamassa pentueen viime viikonloppuna. Pennun valintahan on tunnetusti tosi helppoa tasaisesta pentueesta :(. Sannan ja Antin taktiikka saattaa olla toimiva: tehdään itse esikarsinta ja annetaan Ronjan (3v.) tehdä lopullinen päätös. Eipä sitä näillä tähänastisilla kokemuksilla voi muuta toivoa kuin että pennusta kasvaisi terve metsästyskoira.

Suvun toisessa haarassa elelee tyytyväisenä vartiokoirana lksn Allu, joka aikuisiällä muutti tekopitäjään emännän veljen perheeseen. Metille Allu on päässyt viime syksynä viikottain: sorsia kuuluu tulleen mettälintuja selvästi enemmän. Herkästi hajuille seisova koira ja vihreähkö seisojamies kun eivät ole välttämättä tuloksekkain yhdistelmä - tekemällä kaiketi oppii.

Intolla business as usual - hiihtolenkille pääsee kotiovelta... Mahtavaa.