Suli kuin sulikin kinos tänäkin keväänä - ja paljastui Pellen miinoittama takapiha! Siinä p***aa lapioidessa emännän mieleen tuli tuo euron kiertokulku. Team Loukusa on arvailtavasti monen muun pennun omistajan tavoin tarjoillut pentukoirilleen ensimmäisen vuoden parasta mahdollista kuivamuonaa. Aavistuksenhan se on sylettänyt maksaa 70 egeä säkistä, mutta tokihan sitä haluais tarjota metästyskoiran alulle mahdollisimman hyvät kasvun edellytykset...

Kuten sanottu, euro kiertää! Heinäkuusta asti valuuttaa on tosiaan lykätty Royal Caniniin... ja nyt ne lapioidaan p***kana pihalta kottikärryyn! Tässä tapauksessa kun se ei edes näytä valuvan alaspäin!

Emäntä kyllä hartaasti toivoo, että investointi jossain vaiheessa alkais tuottamaan, ja vois vaikka maistella Pellen seisonnalle ammuttua teertä tai jotain vielä isompaa... aika näyttää.

Viime viikonloppuna Inton tyttö Snoga räjäytti pankin Vaasan kv-näyttelyssä - kotiinviemisinä Serti-, Cacib- ja VSP-ruusuke. Iskä onnittelee! Brita-tytär puolestaan alkaa näistä puolin vääntää uusia parketintuhoja maailmaan. Toivottavasti homma sujuu kuin elokuvissa eikä Takalan apua tarvita.